Хранителни разстройства

В живота на всеки се случват периоди на колебание в теглото, ако знаете със сигурност, че Вашето отслабване е желан резултат от здравословна диета или, че лекото Ви напълняване се дължи единствено на няколкото излишни парчета пица, както се казва „C'est la vie!”, обаче ако:

 

  • - скокообразните промени във Вашето тегло са постоянни, като хранителният режим не се променя,
  • - не можете да гледате храна и всячески отхвърляте необходимостта да я поглъщате,
  • - не можете да контролирате желанието да се храните и килограмите безмилостно се трупат,
  • - имате други специфични проблеми, свързани с храненето и теглото,

 

добре е час по скоро да се обърнете за помощ. На Ваше разположение са услугите и специалистите на новия Център за лечение на хранителни разстройства „Он Лайф“.

 

Животът уви, често ни изправя пред изпитания, с които трябва да се борим. За един това е анорексия, придобита в резултат на преследване на моделни форми и стандарти. Друг неусетно се е превърнал в заложник на неконтролирано преяждане, предизвикано от постоянен стрес. Статистиката сочи, че най- често хората се опитват да преодоляват емоционалните си затруднения с храна и алкохол.


ЗАЩО НЕ ТРЯБВА ДА МЪЛЧИМ

 

Това е един от онези случаи, в които игнорирането на проблема е най- лошият възможен подход. Защото такъв проблем обезателно ще се завърне, но тогава той ще бъде по- силен, а вие по- слаб/а. Нашият Център за лечение на хранителни разстройства е разположен уютно в полите на Витоша планина. Мястото е избрано специално, за да съчетава полезното с приятното – Вие ще получите квалифицирана професионална помощ и в същото време ще отдъхнете и ще се възстановите.

 

Как протича лечението?


Хранителните разстройства са свързани с дълбоки психологични проблеми. При нас не само ще възстановите нормалното си тегло, но и с максимална деликатност ще помогнем за решаването на Вашите лични затруднения. Възстановителният процес протича в модерни, комфортни условия, под изключителната грижа на квалифицирания персонал. За Ваше удобство предлагаме различни форми на лечение – стационарна, амбулаторна и задочно- поддържжаща.

 

Предварителната консултация с наш специалист е безплатна.