Битови условия

Пребиваването далеч от дома подпомага лечението и снижава вероятността от рецидив на болестта. Стационарното отделение на клиника „Он Лайф“ се намира във вилна зона Косанин дол, Панчарево. Местоположението е специално подбрано с отчитане на факторите, способстващи по- бързото възстановяване и решаването на проблемите на нашите пациенти. Регионът се гордее със своя планински климат и екологичната си чистота.

 

Самият Център се помещава в модерна триетажна вила, разположена на малък хълм, далеч от шума на пътя и градската суета. Битовите условия по нищо не отстъпват на един съвременен хотелски комплекс. Пациентите се настаняват в дву- или три- местни стаи със самостоятелни баня и тоалетна. Вилата разполага със зала с камина, тераса, фитнес зала, голяма територия.

 

Храната е особена наша гордост. Менюто ни включва вкусни български и европейски ястия, приготвени от екологично чисти продукти.  Храненето става по строго предписание на нашия диетолог, съобразно индивидуалния хранителен план на всеки отделен пациент.