Битови условия

Пребиваването далеч от дома подпомага лечението и снижава вероятността от рецидив на болестта. Стационарното отделение на клиника „РЕМЕДИ“ се намира в курортната зона на град Варна, на втората крайбрежна линия. Местоположението е специално подбрано с отчитане на факторите, способстващи по- бързото възстановяване и решаването на проблемите на нашите пациенти. Регионът се гордее със своя мек, топъл климат и екологичната си чистота. Варна е обградена от море и гори, които обезпечават чистия целебен въздух в цялата околност.

 

Самият Център се помещава в модерна четириетажна сграда, разположена на малък хълм, далеч от шума на пътя и градската суета. Битовите условия по нищо не отстъпват на един съвременен хотелски комплекс. Пациентите се настаняват в дву- или три- местни стаи със самостоятелни баня и тоалетна. Сградата разполага със собствен асансьор, басейн, фитнес зона, сауна, тенис на маса и множество други удобства и развлечения на разположение на лекуващите се.

 

Храненето е особена наша гордост. В кухня, оборудвана по най- модерни стандарти, нашите готвачи приготвят вкусни български и европейски ястия от екологично чисти продукти. Това става по строго предписание на нашия диетолог, съобразно индивидуалния хранителен план на всеки отделен пациент.